BESTIL HJEMMEFRA

For at gøre det nemt for dig kan du bestille dine billetter til langt de fleste af vores arrangementer hjemmefra ved brug af "knappen" KØB BILLET, som du finder øverst ved hvert arrangement, hvor billetsalget er begyndt.

 

HJÆLP TIL BILLETBESTILLING

Ønsker du hjælp til billetbestilling til arrangementer på Kappelborg har du flere muligheder:

*Fysisk henvendelse på Skagens Bibliotek eller Skagen Turistbureau.

*For biografbilletter gælder, at disse også kan købes i foyeren samt på T:  8111 6012, én time før hver forestilling.

 *For billetter til koncerter, foredrag m.v. arrangeret af eller i samarbejde med Kappelborg kan billettlf. T: 7020 2096 ligeledes være behjælpelig. - Her har du også mulighed for fremsendelse af billetter pr. post. Bemærk, at billettelefonen er lukket i weekends og på helligdage.

 

BILLETTER MED SÆRLIG RABAT

Billetter til særlige rabatpriser - her under rabat til unge - fremgår under det enkelte arrangement. Bemærk dog, at rabatterne kun udløses ved køb i forsalg med mindre andet er aftalt særskilt. Ved køb i døren betales den annoncerede løssalgspris med mindre andet fremgår af omtalen af arrangementet her på kappelborgskagen.dk.

 

OBS - til langt de fleste arrangementer er det for handicappede muligt at tilkøbe gratis ledsager-billetter, hvis ledsager er nødvendig for deltagelsen. Der er et begrænset antal ledsagerbilletter til rådighed. Kontakt Kappelborg på tlf. 9845 8500 for booking.

Bemærk! - Iht. lovgivningen er billetter ikke omfattet af den almindelige fortrydelsesret. Man har således ikke krav på at få pengene tilbage, medmindre arrangementet helt aflyses.