På Kappelborg har vi altid gang i mange projekter - store som små. Vores visioner er mange og rækkevidden stor.

I 2019 fokuserer vi på udviklingen af nye fællesskaber, herunder blandt andre:

  • Unge-fællesskabet på og omkring kulturhuset.
    Primær indsats: Etablering af E-sportsfaciliteter målrettet Skagen og omegns unge med henblik på at facilitetere forskellige e-sport events for derigennem af etablere et inkluderende unge-fællesskab. Indsatsen er er forankret i de unges egne ønsker, og udvikles i samarbejde med #UNGNORD og SSP.

Om tankerne bag ønsket om og indsatsen for nye kunstneriske fællesskaber kunne læses i Nordjyske, juni 2019. Se artiklen her.

Har du lyst til at følge mere med i, hvad vi laver, foreslår vi, at du følger vores færden på Facebook eller tilmelder dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Tilmeld dig Kulturhus Kappelborgs nyhedsbrev og få de største nyheder om koncerter, udstillinger og events først.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du os samtidig dit samtykke til at modtage de sidste nye informationer om livet i huset, konkurrencer, presale og events mv. direkte i din indboks. Nyhedsbrevet udkommer op til 10 gange om året. Det er ganske uforpligtende at modtage, og du kan til enhver tid afmelde det igen.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. 
Learn more about Mailchimp's privacy practices here.